Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Melih Gökçek: CHP'nin bölünmesi kaçınılmaz

Ankara kulislerini hareketlendiren haber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

Gökçek, Twitter'dan yaptığı açıklamada Muharrem İnce, Fikri Sağlar ve Murat Karayalçın'ın CHP içindeki muhalefeti ateşlenmek için harekete geçtiğini söyledi.

Bu isimlerin Kılıçdaroğlu'na karşı şanslarının olmadığını ifade eden Gökçek, CHP liderinin parti delegelerine tam olarak hakim olduğunu ekledi.

CHP içinde en erken parti kuranın liderliği kapacağını belirterek Sarıgül ismini ön plana çıkartan Melih Gökçek, 'TWİT ALEMİ MUSTAFA SARIGÜL'E YOL GÖSTERİR Mİ?

YENİ BİR ANKET YAPALIM... SARIGÜL YENİ PARTİ Mİ KURSUN, DSP İLEMİ YOLA DEVAM ETSİN? SÖZ SİZİN' diyerek yeni bir anket düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Islamoglu Halil 7 yıl önce

Eger Cinsel Istismar konusu " APTAL YADA HAIN " bir Ak partili tarafindan gündeme getirilmemis olsaydi , dün Chp liler , chp yi Izmir vekaletinin cikisi ve Hdp ile ortak miting nedeniyle 2 ye degil , 5 e böleceklerdi ! chp bu aptal Ak partiliye tesekkür etsin. Ak partide böyle beyinsizleri icinde barindirmasin !!!