Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Mersin'de deprem paniği! 3 dakika arayla meydana gelen iki deprem korkuttu!
Mersin'de 3 dakika arayla meydana gelen iki deprem halkı korkuttu. Depremlerin şiddeti küçük olsa da Mersin halkına panik yaşatmaya yetti. Depremlerin öncü olduğu şüphesi paniği bir kat daha artırdı.

İlk deprem
 saat 11.23'te merkez Toroslar İlçesi'ne yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Değirmendere Mahallesi civarında meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, yerin 2 bin 400 metre altında meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar tarafından da hissedildi. Kısa süren deprem sarsıntısında can ve mal kaybı yaşanmadı.



Bu depremden 3 dakika sonra saat 11.26'da yerin 5 bin 300 metre altında da merkez Toroslar İlçesi Alanyalı mevkiinde 1.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.