Öne Çıkanlar chp komplohaber devlet bahçeli Almanya bahçeli

Mersin'deki Gençlik Kampı'nda PKK katliamı
Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Kapızlı 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli isimli öğrenci ile PKK sempatizanı olduğu iddia edilen arkadaşı 17 yaşındaki M.D. arasında çıkan siyasi tartışma kavgaya dönüştü. PKK yanlısı olduğu iddia edilen M.D. 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli'yi bıçaklayarak öldürdü.

Mersin'in Silifke ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olan bir kampa götürülen gençler arasında bulunan ve PKK tarafından 6-7 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü'nün de arkadaşı olan 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli, aynı kamptaki PKK'lılar tarafından öldürüldü.

İddiaya göre katil M.D. isimli öğrenci ile Hüseyin Gizli arasında kampın yemekhanesinde tartışma çıktı. Daha sonra bir araya gelen PKK'lılar 16 yaşındaki Hüseyin Gizli'yi boğazını keserek katletti.

KAMP KAPATILDI

Ambulans ile Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Cafer Gizli, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı M.D. gözaltına alınırken, olayın ardından kamp geçici süreliğine kapatıldı.

KATİL ZANLISI KAMPA HAKKARİ'DEN KATILMIŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın olayı soruşturmak üzere müfettiş görevlendirdiği belirtilirken, hayatını kaybeden Hüseyin Cafer Gizli'nin Diyarbakır'dan, katil zanlısı M.D.'nin ise Hakkari'den gelerek kampa katıldığı öğrenildi.

Hüseyin Cafer Gizli'nin amcasının da 90'larda PKK tarafından katlediği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.