Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Mete Yarar'a silahlı saldırı

Güvenlik uzmanı özel kuvvetlerden emekli binbaşı Mete Yarar, Kadıköy Suadiye’de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Emniyet kaynaklarına ulaşan ilk bilgilere göre tartışma sırasında iki kişi, silahlarını çekerek Mete Yarar'a ateş etti, Mete Yarar da silahını çekerek onlara karşılık verdi.

Bir görgü tanığı ise saldırıyı 1 kişinin gerçekleştirdiğini, bu kişinin Yarar'la aynı masada oturduğunu, kalktıkları sırada silahını yöneltip tetiğine bastığını ama silahın ateş almadığını Yarar'ın da bu kişiyi kovaladığını söyledi.

“KARŞILIK VERDİM”

Mete Yarar “iki kişiydiler ateş açtılar, silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı. Şu anda iyiyim. Bir şeyim yok.”dedi.

METE YARAR AÇIKLAMA YAPTI!

Mete Yarar, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Arayanlar için çok teşekkür ederim. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Hep söylediğim tek şey Allah'ın verdiği canı o alır . Ilk mermi üç metreden atılmasına rağmen patlamadı. Allah büyük bir tuzaktan ve komplodan korudu. Bunlar en iyi bildikleri tuzağı bana da kurmaya çalıştılar. Keşke böyle bir olay ile sevenlerim bu kadar çok olduğunu öğrenmeseydim. İşin ilginç yanı olayın bir adi alacak gibi gösterilmesidir. Bu zaten tuzağın ilk başlangıcıdır. Son Yazımı okuyun itibar suikastine nasıl uğratılacağımızı okuyun. Aynen beklediğim gibi oldu. Millet Canını vermiş biz de en fazla bir can veririz. Ama beni susturamazsınız. Birazdan videosunu yayınlayacağım. Ordan dinlersiniz. Arayan soran herkese teşekkürler. Herşey horozun vurup patlamayan mermide. Dualarınız yeter" dedi.

  
Olaydan sonra Mete Yarar'ın Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Kimlikleri tespit edilen kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. 

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis, saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi. Olay yerinde boş ve dolu kovanların yerde olduğu, bunların delil listesi için numaralandırıldıkları görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.