Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Mete Yarar: Vekilin ayağını ısıranı komando yaparım

Samsun Büyükşehir Belediyesi “15 Temmuz Darbenin Kayıp Saatleri” adlı bir konferans düzenlendi. Konferansın konuşmacılarından biri de Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'dı..

Mete Yarar Ak Partili vekilin ayağının ısırılmasına değindi.. Yarar, o vekili komando yapardım dedi...

“Ben kavganın olduğu görüntüyü seyrettim. Orası inanılmaz bir kalabalık. Nasıl yerden sürünerek gittin de adamın ayağını ısırdığını ben anlamadım. O ayak o adamın ayağı olduğunu nereden bildin. Nasıl süründün, sen sürünürken niye kimse üzerine basmadı. Bilemiyorum. Türkiye’deki bütün sorunları çözeriz ama bu adamın bu ayağı nasıl ısırdığını anlamadım. Çünkü o kadar kalabalığın arasında tekme yemeden oraya gidip onu ısırdıysa ben onu komando olarak alırım. Bundan daha büyük sızma görmedim”

ByLOCK'U MİT'İN HACKER GRUBU ÇÖZDÜ

Mete Yarar 15 Temmuz'un gizli kahramanları olarak MİT'e çalışan hackerları gösterdi. Yarar, darbeden önce Fetullahçıların Litvanya'daki ByLock serverlarının MİT tarafından hacklendiğini ancak veri çekmenin anlaşılmaması adına yavaş yavaş gerçekleştiğini söyledi. Fetullahçılar ByLock'un hacklendiğini anlayınca bu kez de Eagle programını kullanmaya başladılar...

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Mete Yarar ayrıca "15 temmuz kontrollü darbeydi" diyen Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Yarar, "Eğer devlet müebbet hapse çarptırılan 20 bin figüran bulduysa ben tebrik ederim" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.