Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Meteoroloji'den son dakika uyarısı!

İstanbul ve çevresinde akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak yağışla ilgili olarak flaş bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada "İstanbul genelinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların; İstanbulAnadolu Yakası, Yalova ve Kocaeli (Çayırova, Gebze, Darıca, Körfez, Derince, Karamürsel, Gölcük) çevrelerinde de yer yer kuvvetli olarak devam etmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

SELE KARŞI YENİ UYARI

Meteoroloji'nin uyarısında, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve heyelana karşı dikkatli olması istendi.

YARIN DA SÜRECEK 

Meteorolojiden alınan verilere göre yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülkenin batı kesiminde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinde seyredecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.