Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Metin Feyzioğlu net konuştu!

Kırıkkale Barosu tarafından düzenlenen seminere katılarak Kırıkkale Barosu avukatlarına konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu şunları söyledi:

BU DEVLETİ YIKMAYALIM

Bu devleti yıkmayalım. Başka gidecek yerimiz de devletimiz de yok. Devleti yıkmamak için hem teröriste destek olmamak lazım, hem de 'Adalet Mülkün Temelidir' diyen bizler, devletin yıkılmaması için adaletli bir devlet olması gerektiğini herkesten daha iyi biliriz. İlk cümleyi duyan ya çılgınca alkışlıyor ya faşist oluyoruz. Sadece ikinci cümleyi duyan bölücü diye başlıyor. Böyle bir şey yok.

YA DEVLETİN YANINDASINDIR, YA PKK'NIN

Var olan bir şey var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin en büyük kalkışmasıyla karşı karşıyadır. Bu kalkışmada ya devletin yanındasındır ya terör örgütünün yanında. Bunun arası kalmamıştır. Devletin yanında olmak ise devleti doğruya yöneltmekle, adaletli olmasını sağlamakla olur. Hiçbir şekilde terör örgütüyle devleti aynı kefeye koymakla asla ve katta olmaz.

AKADEMİSYENLERİN BİLDİRİSİ AKADEMİK DEĞİL

Özgürlükçü ve liberal düşüncede olmak için mutlaka terör örgütünü desteklemek gibi bir zorunluluğun olmadığına dikkati çeken Feyzioğlu, ‘Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayımladığı bildirinin kendi gözünde ve düşüncesinde akademik bir değerliliğinin olmadığını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.