Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Mevlüt Yüksel ZDF videosu Twittera düştü olay oldu!
Alman ZDF kanalının kapısına dayanan Mevlüt Yüksel çektiği görüntülerle herkesin diline düştü. Twitterda TT listesine giren Mevlüt Yüksel alay konusu olunca da buna ağır sözlerle tepki verdi.

A Haber kanalında yayınlanan video haber görüntülerinde Mevlüt Yüksel, Alman ZDF kanalı önünde görülüyor.

İşte o haber;




ZDF'ye girişi engellenen Mevlüt Yüksel yorumları ile kopartıyor. Alman yetkilinin elleri cebinde güvenlik görevlisi ile konuşmasını 'aşağılama' olarak yorumlayan Mevlüt Yüksel bu tuhaf 'analizleri' ile twitterda dillere düştü.

MEVLÜT YÜKSEL TWITTER HESABINDAN SAYDIRDI





Mevlüt Yüksek ZDF videosu ile ilk başta aldığı reaksiyondan pek de şikayetçi değildi. 'Ha gayret TT listesine sokacaksınız' diyerek yorumları alaya da alan Mevlüt Yüksel sonrasında ise herkese saydırdı. Video görüntüleri ile alay edilmesine sinirlenen Mevlüt Yüksel twitter hesabından şunları yazdı;


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.