Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

MHP'den kovulan Meral Akşener bakın hangi partiye katılıyor

16 Nisan’da yapılan halk oylamasında ‘hayır’ kampanyası yürüten Meral Akşener’in kurmaylarının Anavatan Partisi’yle temas kurduğu ileri sürüldü.

MHP’den kovulan Meral Akşener’in genel başkanlık koltuğuna oturacağı partide, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi’nin genel başkan yardımcısı olarak göreve devam etmesinde karar kılındığı öne sürüldü. Karar’ın ulaştığı Akşener’in avukatı Feridun Bahşi, hiçbir partiyle resmi ya da gayri resmi bir görüşmelerinin olmadığını savundu. Ancak Bahşi, kendilerini partilerine davet eden genel başkanların bulunduğunu belirterek “Ama şu an bir partiyle birleşme, yeni bir parti oluşumu yok” dedi.

ANAVATAN PARTİSİ BAŞKANI DOĞRULADI

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ise iddiaları doğruladı. Referandum öncesi başlayan görüşmelerin sürdüğünü belirten Çelebi, şunları söyledi: “Anavatan Partisi’nde siyaset yaparsak olumlu bakıyor musunuz?’ dediler, biz de ‘bakıyoruz’ dedik. Genel başkan yardımcımızın birini görevlendirdik. Karşılıklı iletişim kanallarımız var ama ilerleyen günler ne getirir ne götürür bilemiyoruz. Bize iletilen talepler arasında kabul edilmeyecek bir talep yok ama bu şartlarda isim ve amblem değişikliğini kabul etmiyoruz. Arkadaşlarımız yeni bir genel merkez binası bakıyor.”

Karar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene 7 yıl önce

Bu nasıl bir haber önemli olan gönüllerden kovulmamak rte nin talimatı akp ve avarilerinin adalete baskıyla dövleti bohcalinin ve balgat uşaklarının yüreksiz biatlı koltuk sevdalaryla gerçek Ülkücü ve MHP liler inançlı olur herkese adil hilesiz şaibesiz yürekli hodri meydan cesretleri varsa hemen kongreye kivirmadan kimi kim nasıl kovar ozaman görürüz

Avatar
Ibrahi 7 yıl önce

Hadi ordan bunları ülkücü milliyetçi sanan çakallar bahçeli nin milliyetçiliğinin zekatını verse 100 yıl yeter