Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Milletin tokadı sert oldu! Dolarda sert düşüş

Dünya piyasasındaki hareketlenmelerden sonra art arda rekorlar kıran ve 3.60 TL seviyesini test eden dolar, düşüşe geçti.

DOLAR BOZANLARIN ETKİSİ

Güne 3.53 TL bandından başlayan dolar, artan satışların etkisiyle 3.50 TL'nin altına indi. Düşüşe geçen dolar, 3.44 seviyesine düştü.

EURO DA DÜŞÜYOR

Dolardaki düşüşün yanı sıra, euroda da düşüş yaşandı. Euro, 3.69 TL seviyesine geriledi.

MURAT ÇETİNKAYA'NIN AÇIKLAMALARI DA ETKİLİ OLDU!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, "2017 Yılında Para ve Kur Politikası" konulu toplantıdaki sunumunda dolar kurundaki artışın 2017'nin ilk çeyreğindeki enflasyon artışında etkili olacağını söyleyerek, "Dolar bozdurma kampanyasını destekliyoruz" açıklamasını yaptı.

DAHA DA DÜŞECEK

Dolar ve eurodaki düşüşün Ekonomi Koordinasyon Kurulu kararlırının açıklanmasıyla daha da düşeceği öngörülüyor. Başbakan Yıldırım, "Rusya dönüşü Perşembe günü, EKK toplantımızda aldığımız tedbirleri açıklayacağız" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.