Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Mimarlar Odası'ndan küstah açıklama

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti küstah açıklamalarla eleştiren Mimarlar Odası Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışıyla ilgili küstah bir yorum daha yapıldı. Açıklamada, "Bir cinayetin kutlaması yapılıyor" denildi.

HİZMETE AÇILDI

İstanbul Boğazına inşa edilen "dünyanın en geniş köprüsü" ünvanını kazanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye ve dünyadan çok sayıda liderin katılımıyla hizmete girdi. Köprü ile otoyolun açılışı dolayısıyla Sarıyer Garipçe'de vatandaşların da katılımıyla tören yapıldı.

"Bir katliamın kutlaması yapılıyor" 

Mimarlar Odası'ndan, köprünün açılışıyla ilgili yapılan açıklamada, küstah ifadelere yer verildi. İnşaat sürecinin başladığı günden bu yana "Ağaç katliamı yapıldığı" yönünde algı yürüten Mimarlar Odası, açılış töreniyle ilgili, "Bir katliamın kutlaması yapılıyor" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ!

Türkiye'yi kalkındaracak her türlü esere takoz olmaya çalışan Mimarlar Odası'ndan yapılan bu açıklamaya sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 8 yıl önce

biri şu insanlacıkları sunu anlatmalı orda agaç katlıyamı yapılıyorda trafıkte saatlerce kalan kamyonların havayı ne kadar kırlettıgını anlatmalı

Avatar
kamaci bahri 8 yıl önce

O mimarlari ta g.... Den s.....m imi yav....lar o... C..klaaari

Avatar
Sc 8 yıl önce

Birde mimarlar odası onlar hizmetin ne olduğunu anlayamazlar daha cooooook okumaları lazım demekki

Avatar
Ahmet tunç 8 yıl önce

Ülke düşmanı,çağın gerisinde tutunan mimarlar odasını ugandaya postalıyalım.

Avatar
tulin 8 yıl önce

Muhteşem projeleri destekliyorum Türkiye yararına... kesilen her bir ağaç muhakkak yenisini dikilmiş. Daha iyisi yapan varsa buyrun gelsin yapsin.

Avatar
Nurettin 8 yıl önce

Bu namussuzların derdi hizmet değilki yahudi Uşak'ları,
Anca yapılana çomak sokarlar.

Avatar
tulin 8 yıl önce

Muhteşem projeleri destekliyorum Türkiye yararına... kesilen her bir ağaç muhakkak yenisini dikilmiş. Daha iyisi yapan varsa buyrun gelsin yapsin.

Avatar
Aa 8 yıl önce

yaw he he. Gidin kumda oynayın siz. Zaten herşeye karşı çıkamaktan başka bir iş yapmıyorsunuz. Ya gerçekten kuzum siz kimsiniz? Ne iş yaparsınız? Bir icraatınız var mı bu ülkeye? Anca boş boş konuşuyorsunuz milletin vaktini harcıyorsunuz. Bak sizin yüzünüzden 2 dakikam gitti bu yorumu yapacağım diye. Sizin gibi gereksiz insanlar için çok fazla bir zaman.