Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Mimarlar Odası Sur'da kamulaştırmaya karşı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Diyarbakır'ın Sur ilçesi için alınan kamulaştırma kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

"BU SÜRECE KARŞI SES ÇIKARIYORUZ"

Toplantıda konuşan Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Acele kamulaştırmanın doğru olmadığı düşünüyoruz ve bu el koyma sürecine karşı ses çıkarıyoruz. Mimarlar bugün konuşmayacaksa ne zaman konuşacak” açıklamasını yaptı


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali OSMANLI 8 yıl önce

Bir mimar olarak bunlardan utanç duyuyor ve eshefle kınıyorum. Chp zihniyetindeki oda ve çalışanları nedenini asla kayıt olmuyorum ve ticari faaliyetlerim içinde asla cibilliyetsiz faydasız güruhunuzdan izin alma gereği duymuyorum!!

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Sadece bu mimarların mimarlıkları elinden alınsın gitsinler hizmet ettiği ülkede mimar olsunlar

Avatar
suomi finland 8 yıl önce

Tek kelimeyle helal olsun sana Ali Osmanlı.

Avatar
tt yy 8 yıl önce

kimi temsil ediyor bu mimarlar odası ya?
tum Türkiye'deki mimarların fikriymis gibi konuşamazlar

Avatar
ömer 8 yıl önce

Takoz bunlar mimar deyil kamyon takozu

Avatar
ali 8 yıl önce

bunlar mimar degil once insan olsun biz fakir halkin silahlar konusunca nerdeydi siverek yolunda miyarlar degerinde luks evlerinde yedigi onunde yemedigi arkasinda cocuklari ozel okuldaydi ama biz ayda 1 kilo et alamazken onlar luks icinde yasiyordu bir gun bir kamyon yiyecek dagitinizmi unutmayinki gercek diyarbakirli mert merhametli ekmeginin yarisini paylasandir su anda bile herkes diyarbakir insaninin bir insanligini anlatir siz karismayin surda evi olanlar konuşsun

Avatar
mmo 8 yıl önce

Bunlardan pkk terör örgütü aleyhinde bir söz yada kınama duydunuz mu? Hayır! Bunlar MMO değil asıl DHKPC TKP DEVSOL TİKKO TKPML vs gibi illegal geçmişin uzantılarıdır.

Avatar
Abdullah otyakmaz 8 yıl önce

Size o diplomayı verene bolca selam söyleyin onlar anlar...