Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

MİT'çinin şok intiharı! Karısını ve kızını vurduktan sonra kendini öldürdü
Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, geçirdiği bunalım sonucu kızı Eda ve eşi Seçil Şen'i tabancayla vurduktan sonra eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla intihar eden ve MİT'ten emeklilik dilekçesini bir süre önce veren 45 yaşındaki Kenan Şen'in intihar notu bıraktığı ortaya çıktı.

Silahın yanında bulunan notta, "Bu depresyon beni bir türlü bırakmıyor. Çok üzgünüm affedin" yazdığı belirtildi.


Bursa ’nın Gemlik İlçesi’nde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)'ndan emeklilik dilekçesini bir süre önce veren 45 yaşındaki Kenan Şen, kızı 10 yaşındaki Eda ile eşi 37 yaşındaki Seçil Şen’i tabancayla vurduktan sonra, eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla başına ateş etti. Kendisi ve kızı yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eşi Seçil Şen, hastanede tedavi altına alındı. 


Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Gemlik İlçesi Dr. Ziya Kaya Mahallesi 4 No'lu Aralık Sokak’ta bulunan Tekel Apartmanı 3'üncü katta meydana geldi. Görev yaptığı Erzurum’dan tayini İzmir’e çıktıktan bir süre sonra emeklilik dilekçesi veren MİT mensubu Kenan Şen, izninin bir bölümünü geçirmek için 10 gün önce Gemlik İlçesi’ndeki kayınpederi Osman Sever’in evine geldi.


Eşi ve çocuğu 1 aydan bu yana kayınpederinin evinde kalan Kenan Şen, saat 02.00 sıralarında beylik tabancasıyla önce eşi Seçil Şen’in, ardından kızı Eda Şen’in başlarına tabanca ile birer el ateş etti. Daha sonra eşi ve kızının yanına uzanan Kenan Şen aynı silahı başına dayayıp ateşledi.


Silah sesi üzerine uyanan Osman Sever durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler, yaptıkları incelemede Kenan Şen ve Eda Şen'in öldüğünü belirledi. Seçil Şen ise 112 Acil Servis Ambulansı ile Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Seçil Şen, Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken gazetecilerin soruları üzerine Osman Sever, şöyle dedi:


"Saat 23.00 sıralarında yattık, çocuk okula gidecekti, o zamana kadar çay kahve içip çocuğun derslerini yaptık. Saat 02.00 gibi bir ses duyup uyandık, baktım yerde kan var her halde beyin kanaması geçirdi zannettim, kızıma baktım yoktu, balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu, kızımın altında olan torunumu kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım, aramızda herhangi bir kavga ve gürültü yoktu, damadım Mit mensubuydu, Erzurum’da görev yaparken tayini İzmir’e çıktı, 1 hafta 10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi." 


Polis, yaptığı incelemede olayda kullanılan silah ile Kenan Şen’in kullandığı psikiyatri ilaçlarına incelemek için el koyarken Kenan Şen'in yakınlarına, "Bu deprasyon beni bitirdi" dediği belirtildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 




SİLAHIN YANINDA DEPRESYON NOTU


Gemlik'te geçirdiği bunalım sonucu kızı Eda ve eşi Seçil Şen’i tabancayla vurduktan sonra eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla intihar eden ve MİT'ten emeklilik dilekçesini bir süre önce veren 45 yaşındaki Kenan Şen’in intihar notu bıraktığı ortaya çıktı. Silahın yanında bulunan notta, "Bu depresyon beni bir türlü bırakmıyor. Çok üzgünüm affedin" yazdığı belirtildi. 


BABA VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ


Olayda ağır yaralanan Seçil Şen’in Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, ölen Eda Şen ve babası Kenan Şen’in cenazesi Gemlik Çarşı Camii’nde ikindide kılınan namaz ardından Gemlik İlçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Kenan Şen’in kayınpederi ve Belediye Meclisi eski üyesi Osman Sivas, yakınları ile Gemlik Belediye Başkanı Ak Parti’li Refik Yılmaz katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.