Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Mossad ve Sabetayizm tartışması büyüyor!
Yalçın Küçük'le Doğu Perinçek arasındaki Sabetayizm tartışması büyüyor. Perinçek'in Yalçın Küçük'ün Sabetayizm çalışmalarıyla MOSSAD'a alet olduğu iddiasına Küçük Odatv'ye verdiği söyleşide yanıt vermişti. Küçük'ün açıklamalarında adı geçen Gün Zileli de Küçük'e yanıt verdi. Konu üzerine Küçük bir açıklama daha yaptı.


PERİNÇEK'TEN KÜÇÜK'E MOSSAD SUÇLAMASI

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, bir süre önce Ulusal Kanal'dan kovulan Yalçın Küçük'ün MOSSAD operasyonlarına alet olduğu için programına son verildiğini söyledi. Perinçek, gazeteciler.com sitesinden Hatice Kübra ile yaptığı söyleşide "Bakın bu bir MOSSAD operasyonu. Türkiye'de ona, buna devamlı Yahudi demek bir MOSSAD operasyonu. Bunu Yalçın bilinçli olarak yapmıyor ama alet oluyor" ifadelerini kullandı.

KÜÇÜK YANIT VERDİ

Küçük, Perinçek'in suçlamasına "Doğu, beni, Mossad’ın etkisine girmekle suçluyormuş, aslında oyun yapmak istiyor, pek yapamıyor, Doğu Perinçek, benim pek etki altına girmeyeceğimi bilirler, aslında, bana 'Mossad'ın adamı' demektedir. Ben de, şimdi bunu yazarken dahi gülüyorum ve 'bir bu eksikti' diyorum, çok tükenmiş haldedir"derken şu ifadeleri de kullandı: "Gün Zileli, Ümit Zileli’nin amcası, Irmak’ın babası, Lebibe Hanım’ın damadıydı, kitaplarında,'kayınvalidem Yahudi asıllılıdır' yazıyordu ve bence hiçbir sakıncası yoktur".

GÜN ZİLELİ YALANLADI

Küçük'ün açıklamalarında adı geçen Gün Zileli sosyal medya hesabından Küçük'ün iddialarını yalanladı. Zileli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yalçın Küçük, Odatv'de, kitaplarımda, Doğu'nun annesi Lebibe hanım için 'Yahudi asıllıdır' diye yazdığımı söylemiş. Yalan ve yanlış bilgi. İnsanların milliyetleriyle uğraşmak ulusalcı paranoyakların işidir. Kendim de dahil hiç kimsenin milliyetini merak etmem. Böyle tek bir satırım gösterilemez. Buradan yalanlamış olayım". Zileli, Yalçın Küçük'ün Tekeliyet kitabı üzerine daha önce yazdığı bir yazıyı da paylaştı. Zileli'nin yazısında "Türkiye’nin büyük kısmının 'Sabetayist' olduğunu ve bunların 'gizli' bir 'Sabetayist komplo'nun bilinçli unsurları olduklarını 'öğrenince', açıkça belirtmeliyim ki, kitabın geriye kalan üçte birini okuyamadım artık. Yine de, eğlenmek ve gülmek, daha acısı, iktidar tutkusuyla oradan oraya savrulan bir yazarın, sonunda nasıl aklını kaçırabileceğini somut olarak görmek isteyenlere kitabı salık verebilirim" ifadeleri dikkat çekti.

KÜÇÜK BİR KEZ DAHA KONUŞTU

Küçük bir kez daha konuştu, “Beni yalanlamasına üzülmedim, şaşırdım. Anı-roman dizisi Yarılma, Gün Zileli ile Doğu Perinçek arasında çok sert tartışmalara neden olmuştu. Perinçek, kız kardeşinin eşi Zileli’yi yerle bir etmişti ve ben savunmuştum. Gün Zileli’nin hapisane anılarını yararlı bulmuştum. Bu kitapta Gün Zileli, ‘kayınvalidem İbrani asıllı’ diyordu ve ben daha önce bu kitaptan aktarma yaptım. Bu aktarmayı bulan bulur, yayınlanmıştır, ben tekrar arayıp bulmaya gerek görmüyorum.” 

Kaynak: Odatv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.