Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Müjdat Gezen'in Atatürkçü kişiliği

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Mesleğinde 56. yılını doldurduğunu söyleyen Gezen, mesleğini şu sözlerle tanımladı; "Bizim mesleğimiz, başkasını mutlu ettiğinde mutlu olduğun bir meslek."

"CEHALETE DOĞRU HIZLI BİR GİDİŞ VAR"

Sosyal medyayı kullanmadığını söyleyen Müjdat Gezen, "Cehalete doğru hızlı bir gidiş var. Ne Facebook’um var ne Twitter’ım... Oradaki jargon çok fena. Aleni küfürler vs... Hiç bu kadar seviyesiz olmamıştık. Belki bu duygu içimizde vardı. Ama din kisvesi altında geçinen insanların bu kadar terbiyesiz olmaları dayanılır gibi değil." şeklinde konuştu.




 

EVİNDE SADECE ATATÜRK FOTOĞRAFLARI VAR

Tiyatro oyuncusu Gezen, Kilyos'taki evinde 5 köpeğiyle birlikte yaşıyor. Gezen, evinde Atatürk dışındaki hiçbir fotoğrafa yer vermiyor.

TARIK AKAN İLE OKUL AÇACAKLARDI

Tarık Akan ile geçen bir anısını da anlatan Müjdat Gezen, şunları söyledi; "Tarık Akan “Kadıköy yakasında bir yer baksana, beraber bir okul bakalım” dedi fakat bize kimse yer vermedi. Bu meslekte kiracı olup okul açmak zor. Cihangir’de kiradaydık, bizi çıkardılar"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet kurtyemez 8 yıl önce

Ekranda hem de canlı yayınlanan bir programda tamamen belden aşağı muhabbeti ve aleni kufurleri yapabilen bir kişilik sosyal paylaşım sitelerinde çok seviyesiz bir dil kullanıldığını,kufre çok yer verildiğini beyan etmiş.bu vatandas ya ağzından çıkanın anlamında bihaber,ya da akıl hastası.

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Atatürk sevgisi Atatürk ün resmini bustunu aşmak dikmek beton yığınına saygı duruşuyla olmaz.yalandan Atatürk cuyuz diyerek geçinmeye bir son verin artık.Eger biliyorsan bizim gibi üc gulfu bir Fatiha suresi oku Atatürk ün ruhuna bağışla ruhu şad olsun de mekanı cennet olsun de....Amiiin

Avatar
Kılıçarslan 8 yıl önce

Ekranda soytarılık yap sonra kendini bi bok san bu huy sizin gibilerin hepsinde var

Avatar
Kadir 8 yıl önce

Urfalı: Allahtan başka hiç kimseye tapılmaz...

Avatar
Galip 8 yıl önce

Küfürbaz adama bak sanal alemdeki küfürlerden şikayet ediyor. Oldumu şimdi?

Avatar
ercan 8 yıl önce

Sen kimsin bikere bana nu soyle ayi oynatan erotik filimlerde oynayan sacma sapan rollerde kadin kiliogina gireen ayici kimsin ne kazandirdin bize bu kimlikle yada ne verdin be beyinsiz sopar bende senin gibi icerim ama hain degilim Allahima kitabima ayatimda kutsal gordugum herseye saygim var ama senin sana sanatci unvanini halk vermis simdide halk aliyor zoruna gitmesin hain senin boklu donla gezmemene senin hakir kildigin halk engel oldu ve seni unlu yapti sen bu yasa gelmissin ve sunui ogrenememissin bulasigim halktir seni rezil de eder halktir seni padisah yada vezir eder simdi sen halkin gozunde rezil ve serefsiz bir vatan hainisin bu milleet uyandi artik senin gibi soytarilarilarin sozunu dinleyecek bi salak yok bu millet ataturktn sonra tek bir lideri teek bir onderi seviyor Allahim ona zeval vermesin recep tayip eerdogan

Avatar
urfali 8 yıl önce

bir puta tapma yerine HZ.MUHAMMED s.a e tapsaniz ya?

Avatar
Gülizar 8 yıl önce

Ayı oynatarak biryere gelip bu halkı küçük görme yetisini sana kim verdi