Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Murat Belge'den tepki çeken 'darbe' yazısı

15 Temmuz'da FETÖ'cü hainler, askeri darbe girişimiyle milletin iradesine el koymak istedi. FETÖ'cülerin hain girişimini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen vatandaşlar püskürttü.

Milli iradenin sokağa inmesiyle ilgili tepki çeken bir yazı ise gazeteci Murat Belge'den geldi. Belge, darbenin başarısız olduğunun anlaşıldığı zaman halkın sokağa döküldüğünü söyledi.

DARBENİN BAŞARISIZ OLDUĞU ANLAŞILDI..

T24 yazarı Murat Belge'nin "Olgular ve mugalata" başlıklı yazısından bir kısım;

"En büyük -ve dolayısıyla en önemli- kargaşa, "halkın direnişi" konusunda. Darbe girişiminin önlenmesi halkın sokaklara, meydanlara akması sonucunda oldu... Herkesin üstünde ittifak eder gibi konuştuğu konu bu.

Oysa bu doğru değil. Darbe başarısız oldu, başarısız olduğu anlaşıldı; halk bundan sonra sokağa döküldü."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 8 yıl önce

O klavye kahramanı evinde korkudan dışarı çıkamazken...biz Baş komutan R.Tayyip Erdoğan halkım çıksın dediginde dışarıdaydık ve havaalanında tankları durdurduk..zoruna mı gitti acaba (!)

Avatar
nediyeyim kibrinde burnunun ucunu görmeyen sozum ona bu aydın geçinen cahiller, kendinden başka herkesi herşeyi kücümseler. onlari kendileri gibi olanlardan başka kimse adam yerine koymaz. 8 yıl önce

Nediyeyim kibrinden burnunun ucunu görmeyen kendini aydın sanan karanlıklar, kendi kendileri beğenip ahkam keserler ama onları takan olmaz.

Avatar
Nevzat civelek 8 yıl önce

Yuh murat belgesiz yuh derler adama sizin gibi şerefsizler el oğuşturup tv karşında viskisini birasını yudumlarken o halk sokakta tanklara helikopterlere kafa tutuyordu şahsiyetsiz şerefsiz iftiracı pislik seni

Avatar
Alican can 8 yıl önce

Sormazlarmı insana o tanların önlerine yatan insanlar mankenmiydi söylenecek ćok şey olmasina rağmen susuyorum .

Avatar
Akhenclik 8 yıl önce

Hassiktir Yahudi tohumu.gotun yiyorsa sende ineydin sen halk deyilmisin

Avatar
Fahişe siken 8 yıl önce

Sen ve senin gibilerin karısını sikeyim

Avatar
Erhan 8 yıl önce

Evet o tankalar kislalarina giderken yanlislika insanlari ve mallarini ezdi