Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Nagehan Alçı'ya saldırı!

Gazeteci Nagehan Alçı, Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı tarafından Etiler'deki ünlü bir kahvecide sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Etiler Karakolu'na intikal eden olaya ilişkin; saldırganın ifadesinin alındığı, Alçı'nın şikayetçi olarak konuyu yargı sürecine taşımak istediği öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI

Yaşadığı olayla ilgili açıklamada bulunan Nagehan Alçı, kahve almak için kafeye girdiği sırada önündeki kadının kendisini görünce bir anda bağırmaya başladığını belirterek şunları söyledi:

"Şerefsiz, terbiyesiz, senden nefret ediyorum, çocukların gün yüzü görmesin gibi bir sürü şey söylüyordu. Çığlık çığlığa bağırıyordu. Hiç cevap vermedim. Daha da üzerime gelmeye başladı. 'Sizinle muhatap olmuyorum, nefret suçu işliyorsunuz' dedim. Bunun üzerine 'Hadi ne kadar polis varsa çağır, hiçbir şey yapamazsın' dedi. Çok yüksek sesle bağırıyordu. Bütün herkes bize bakıyordu. Ben dışarı çıkmak için kapıya yöneldiğimde 'Defol korkak, kaçıyor musun?' diye bağırmaya devam etti. Polis korumam kapının dışındaydı. O geldi, kadının kimlik bilgilerini aldı. Daha sonra karakolda ifade verip kendisinden şikayetçi oldum. Burada çok açık hakaret ve nefret suçu var."

ELLERİNDE GÜÇ OLSA İDAM EDECEKLER

Etiler Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Nazlı Işıldak'ın Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı olduğunu öğrendiğini de belirten Alçı, "O kadar kendilerini hala bu ülkenin sahibi zannediyorlar ki. Kendisi otoriteymiş gibi hakaret ediyor, küfür ediyor. Otorite kokusu yok, devleti tanımıyor. Biz bu insanların haksız davalarla, kumpas davalarla mağduriyetlerine kaç yıldır sahip çıkmaya çalışıyoruz. Onlar ise ellerinde güç olsa bizi idam edecekler. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Bu Hayır cephesine oy verecekler özelliklede Kemalist ve pkk lılar Allah muhafaza Hayır kazansa bu alçaklar birlikte halay çekerler. Ama millet olarak sandıklarda evet deyip bunlara fırsat vermeyeceğiz!

Avatar
kemal kara 7 yıl önce

Hiç sevmedim ve akp tarafından beslenen bir yazar müsvedeesi.

Avatar
kemal kara 7 yıl önce

Bu yazar müsveddesini oldum olası sevmem, okumam, sadece dinledim birkaç kez notumu verdim.

Avatar
kemal kara 7 yıl önce

Ulan mustafa denilen insanlığın yüz karası namussuz, yorum yaparken biraz dikkatli yaz, Kemalistler sayesinde babanı tanıyon veya böyle dedğine göre tanımıyon.

Avatar
Yasin 7 yıl önce

idam cezası getirilme Reis iyi bir temizlik yapıp aramızdaki hainleri soysuzları bu ülkeden silmeli.

Avatar
mustafa 7 yıl önce

nagihan hanım sizin gibi gazeteciler bu ahlaksizların sesini kesecek