Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Nevruz kutlamalarında olay! İki il karıştı
Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde ve Şırnak'ın Silopi ilçesinde nevruz kutlamalarında karışıklık yaşandı. Polis müdahale etti.

Ağrı'da Demirtaş’ın nevruz kutlamalarına katılıp ayrılmasından sonra olaylar çıktı.Doğubayazıt Belediyesi önünde yapılan Nevruz kutlamasına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı katıldı.

YOLA BARİKAT KURDULAR

Yapılan kutlamanın ardından Demirtaş’ın Van’a gitmesinden sonra HDP ilçe binası önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup yolda ateş yakarak barikat kurmak istedi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bunun üzerine gruba müdahale eden polis, kapatılan yolu açmaya çalıştı. Gruptakilerin taş ve sopalarla saldırmasına karşılık polis, tazyikli su ve biber gazıyla karşılık verdi. Çıkan olaylar nedeniyle esnaf Kepenk kapattı.

YASAĞA RAĞMEN İNATLAŞTILAR!

HDP Silopi İlçe Başkanlığı’nca, Şırnak Valiliği’nin yasak kararına rağmen Nevruz kutlaması yapıldı. İlçe binası önünde bir araya gelen grup, halaylar çekerek, sloganlar attı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bir süre sonra olay yerine gelen polis, gruba dağılmaları yönünde uyarı yaptı. Bunun üzerine polis yetkilileri ile grubun içerisinde bulunan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız kısa bir görüşme yaptı. Ancak görüşmeden sonuç çıkmadı. Polis bir kez daha uyardığı gruba, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

POLİSE TAŞ ATTILAR

Grubun içerisinde bulunan bazı şahıslar da polise taş attı. Olayda bir polis memuru hafif bir şekilde yaralanırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türlk oglu 8 yıl önce

TC. Kimlikleri illerinden alinsin ve Vatansizlik kimliki verilsin ve bütün devlet yardimlari bunlara durdurulsun. Aynen ABD nin yaptigi gibi.