Öne Çıkanlar abd terör örgütü açıklama akademisyen sur

New York Times muhabiri Rod Nordland Türkiye'ye alınmadı

New York Times Gazetesi'nin muhabiri Rod Nordland,  hakkında giriş yasağı olduğu gerekçesiyle Atatürk Havalimanı’ndan Türkiye’ye girişine izin verilmedi. 

BA İngiliz Havayollarına ait bir uçakla dün saat 13.00’de İstanbul  Atatürk Havalimanı’na gelen Nordland'ın, pasaport kontrolu sırasında Türkiye’ye giriş yasağı olduğu ortaya çıktı. Milli güvenliğe aykırı haber yaptığı için adının İçişleri Bakanlığı listesinde yer aldığı öğrenilen Nordland, Pasaport Kısım Amir'liğine alındı. Burada işlemleri tamamlanan  Rod Nordland,  saat 17.30’da İstanbul’dan Londra’ya kalkan İngiliz Havayolları uçağı ile geri gönderildi.

PKK'YA İLİŞKİN MAKALELER YAZDI

PKK'yı terör örgütü olarak kabul etmeyen ve kasım ile aralık ayında yazdığı PKK'ya ilişkin makalelerin girişine engel olabileceği belirtildi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.