Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

Habertürk'te Ece Üner'in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programında 15 Temmuz'da hain askeri darbe girişimi konuşuldu.

Programa katılan Marmara Üniversitesi'nde görevli Prof. Nurşen Mazıcı skandal açıklamalarda bulundu. Demokrasi şehitleri için ısrarla "öldüler" diyen Mazıcı, askerlerin kafasının kesildi yalanını söyledi.

Programın sunucusu Ece Üner'in uyarısına rağmen özür dilemeyen Nurşen Mazıcı, reklam arasından sonra yayından kovuldu.

Ece Üner'den Nurşen Mazıcı açıklaması...

Nurşen Mazıcı hocanın, ifadelerini aştığını bir kere daha belirtelim. Biz kendisine teşekkür ettik katksısından dolayı ancak, dediğimiz gibi amacını aştığını, söylemek istemediği birşeyi herhalde demek istemediğini umuyoruz.

Biz kendisine teşekkür ettik ve programdan ayrılmasını rica ettik. Çünkü bu konuda hepimiz mutabakat içerisindeyiz. Hepimiz onların demokrasi şehitleri olduğunu, çok büyük tehlikenin onlar sayesinde  bertaraf edildiğini ve bütün bunların partiler üstübir konu olduğu konusunda mutabıkız.Dolayısıyla böyle bir yayında değişiklik oldu."

"DİLİM SÜRÇTÜ DEMEYECEĞİM"

Mazıcı, açıklamasına şöyle devam etti;

31 yıldır çalışıyorum, hakkımda hiçbir soruşturma açılmadı, hiçbir ceza almadım. Benim sicilim temiz. Hiçbir yayınımda intihal çıkmadı. Uluslararası indekslere girmiş yayınları bulunan bir akademisyen olarak utanacak ve çekinecek bir durumum yok. Üniversite de nasıl soruşturma yaparsa yapsın ‘Dilim sürçtü, yanıldım' demeyeceğim. Bilimsel bir açıklama yaptım, arkasında duruyorum. Bunun ifade özgürlüğü çerçevesinde olduğuna da inanıyorum. Çünkü hem Basın Konseyi Yüksek Kurul üyeliği, hem hakaret davalarında bilirkişilik yapmış, hem de Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi konusunda makale yazmış biri olarak, neyin hakaret neyin ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu da bilen biriyim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 8 yıl önce

Onun akademisi batsın. Fetonun köpeklerinden nr farkı var

Avatar
fevzi 8 yıl önce

Bunların kimliklerini ellerinden almak lazım
Diplomalarınıda iptal edip
Edirne'den kapıya bırakmalı

Avatar
Memleket sevdalısı 8 yıl önce

Eşşeğe altından semer vursalar eşşek yinede eşşektir

Avatar
Mahmut 8 yıl önce

Tam bir o. p. ş.

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Sizden ricam şehitlerimize saygı gösterelim. Demokrasi şehidi nedir? Yeni yeni şeyler türüyor."(Allah) için öldürülenlere ölü demeyiniz" ayeti rehberimizdir. O akadisyen ve onun gibilerin gözümde degeri yoktur. Hatta daha aşağıdır.

Avatar
Aydın 8 yıl önce

O orospuyu fetoşun orospusunu bir an önce içeri atınki belki aklı başına gelir onu akademisyen yapanlarda aynı orospular

Avatar
ibovvvvvvvv 8 yıl önce

bu akademisyenin üzerine çekin sifonu

Avatar
ayşegül 8 yıl önce

aferin ece üner