Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Nusaybin'in 4 mahallesinde PKK'ya yönelik operasyon devam ediyor
MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması amacıyla sokağa çıkma yasağı süren 4 mahallede, PKK’ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Mahallelerde dün gece ve bugün silah ve patlama sesleri duyuldu.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde de 29 Kasım Pazar günü saat 21.00’den itibaren Abdulkadirpaşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerindeki sokağa çıkma yasağı sürüyor. Mahallelerdeki barikatları kaldırmak ve hendekleri kapatmak için güvenlik güçlerinin operasyonları da devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü 4 mahallede dün gece ve bugün silah ve patlama sesleri duyuldu. Operasyona katılan bir TOMA aracının yasaklı bölgeden çıktığı sırada aralarında çocukların da bulunduğu bir grup taşlı saldırıda bulundu. Polis, saldırganları dağıtmak için havaya ateş açtı. Saldırganlar kaçarken, TOMA aracı da bölgeden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.