Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Nusaybin ve Yüksekova'ya asker girdi PKK'lı sayısına bakın!
2 AY SÜRECEK

Kırsaldaki harekatı Özel Kuvvetler yürütecek. Burada 10 bine yakın personel görev alıyor. İkiyaka Dağları üzerinden gelebilecek lojistik destek kesilecek. Dört insansız hava aracı 24 saat uçacak. 2 ay sürmesi beklenen operasyon İran ve Irak sınırına kadar uzanacak. 20 bin askerler yapılacak operasyonda 2 bin PKK'lının etkisiz hale getirilmesi bekleniyor.

NUSAYBİN'DE SON DURUM NE?

Sokağa çıkma yasağının duyurulduğu bir başka ilçe ise Nusaybin. Mardin'in ilçesinde de Yüksekova'dakine benzer görüntüler yaşandı. Eşyalarını kamyonlara yükleyenler ilçeden ayrıldı.

Mardin Valiliği, yasak uygulanırken 112 acil sağlık hizmetlerinin süreceğini ve 1 nöbetçi eczanenin açık olacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf 8 yıl önce

duymayan bir sağır sultan kaldı bu ülkede gizli operasyon yapılamıyormu az daha bağırın teröristlerde tedbirini alsın diyemi bütün haber kanallarında yayınlıyorsunuz