Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Flaş gelişme

Nusaybin'de son dakika flaş gelişmesi... Kaymakamlık, ilçenin bazı mahallelerinde saat 21.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.


Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Nusaybin ilçemizde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur, güven ve asayiş ortamının tekrar tesis edilebilmesi için, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili hükümleri gereğince belirtilen bölgelerde Abdülkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, YenişehirMahallesi, Yenituran Mahallesi Yeşilkent Mahallesi, Mor Yakup Mahallesi, Zeynelabidin Mahallesi, 8 Mart Mahallesi, Gırnavas Mahallesi, Devrim Mahallesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, İpekyolu Mahallesi ve Barış Mahallesi, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 13 Kasım 2015 Cuma günü, saat 21:00 itibari ile geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşların uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.