Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

O fotoğraf neden yayıldı? İstihbarat peşine düştü!
Yılbaşı gecesi Reina isimli eğlence merkezine yönelik yapılan terör saldırısının ardından sosyal medyada teröriste ait olduğu iddia edilen çeşitli fotoğraflar yayınlandı. “Saldırganı ihbar edin”notuyla büyük bir hızla yayılan fotoğrafların emniyete ait pasaport kontrol kayıtlarından alındığı tahmin ediliyor.

POL-NET'TEN ÇALINMIŞ OLABİLİR

Ancak bu fotoğrafların neden yayıldığı hala gizemini koruyor. İstanbul Emniyeti'nde üst düzey bir yetkili fotoğrafların sosyal medyaya düşmesinin ardından yüzlerce ihbar aldıklarını ve bu ihbarların polisi oldukça meşgul ettiğini söyledi.



Atatürk Havalimanı'nda çekildiği iddia edilen fotoğrafın gerçek sahibi ortaya çıktı. Ramazan İşan isimli Kazakistan uyruklu Türk vatandaşı, avukatı ile Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdi. İşan, kendisini terörist ilan eden sosyal medya hesaplarından ve haber sitelerinden şikayetçi oldu.

YENİŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.