Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik suikastın ardından WhatsApp üzerinden bir ses kaydı paylaşıldı ve kısa bir süre içinde elden ele yayıldı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında 'ABD'nin Türkiye'de bir iç savaş çıkartmayı planladığı' iddia ediliyordu.



KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ses kaydına ilişkin Diriliş Başkanları Derneği Genel Başkanı Hasan Türksel'den açıklama geldi. O kaydın, teşkilata yönelik bir çağrının ses kaydı olduğu belirtilen açıklamada, "Kamuoyunda dolaşan ses kaydı Diriliş Başkanları Genel Başkanı olarak tarafıma aittir. Teşkilat ve üyelerimize bir uyarıdır. Duyarlı ve tüm vatan sevdalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban Özguvenc 7 yıl önce

Hasan bey bu ses kaydına niçin gerek duydunuz ayrıca kayıtta kendinizi tanıtmiyotsunuz ve dahi fetö nün esamesi dahi okunmuyor ve en önelisi amerika kaynak olarak gösteriliyor. Allah aşkına kime hizmet ediyorsunuz. Dünya reisimizin üstüne gelmişken bir de siz ayak bağı olmayın. Tektar böyle bir kayıt yapacaksanız lütfen biraz samimi olsun ve dini terimler killanılırken biliyorsak konuşup bilmiyorsak susma erdemiyle hareket etmeliyiz.

Avatar
Sülo 7 yıl önce

Den bu konuşmanin samimi olduguna inanmiyorum sebebi memleketimizin böyle krik donemlerinde resim olmayan memleket sevdalilari atese kötukle varir misali konusmalar insanlari panige sürukler Allah memleketimizi kötülüklerden korusun