Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Obama'dan Rusya'yı "hackleme" sözü

Koltuğunu devretmeye hazırlanan ABD Başkanı Barack Obama, Rusya'nın "ABD seçimlerine siber saldırı yoluyla müdahale ettiği" yönündeki iddialara ilişkin, "Yabancı bir hükümet, seçimlerimizin bütünlüğünü bozmaya yönelik bir girişimde bulunduğunda bizim de harekete geçmemiz gerektiğinden şüphe yok ve bunu kendi seçtiğimiz bir zaman ve yerde yapacağız." açıklamasını yaptı.

BAY PUTİN İYİ BİLİYOR...

ABD'nin tepkisinin bazılarının kamuoyu tarafından bilineceğini, bazılarının ise bilinmeyeceğini kaydeden Obama, "Bay Putin, bu konudaki hissiyatımı iyi biliyor çünkü bunu kendisine doğrudan iletmiştim." açıklamasında bulundu...Çin'de yapılan G20 toplatında Putin'le Obama'nın siber saldırı olayını konuştukları basına yansımıştı...

RUSYA BAĞLANTILI SİBER SALDIRILAR

Temmuz ayında Demokrat Parti tarafından gündeme getirilen "Rusya bağlantılı siber saldırı" iddiaları ABD medyasında uzun zaman tartışılmıştı. 

CIA RUSYA'YI SUÇLUYOR, TRUMP İDDİALARI REDDEDİYOR

Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, Amerikan gizli servisi CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardımcı olacak şekilde ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği ve siber saldırı gerçekleştirdiğini iddia etmişti.. Trump ise bunun sadece bir "mazeret" olduğunu açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.