Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

ODTÜ Gençlik Muhalefetinden açıklama: ODTÜ’de gerici çetelere geçit yok!

ODTÜ'de mescide giden öğrencilere 40 kişilik bir grup çivili sopalarla saldırmıştı. Kameralar tarafından da saniye saniye kaydedilen olayın ardından saldırgan öğrenciler yazılı bir açıklama yaptı.

SALDIRGAN ÖĞRENCİLERİN AÇIKLAMASI

ODTÜ Gençlik Muhalefeti adlı grubun "ODTÜ'de gerici çetelere geçit yok" başlığıyla yaptığı açıklamada "Yeni mescit yaptırmaya çalıştıktan sonra, 400’den fazla hazırlık öğrencisinin talebiyle durdurulan inşaatı sindiremeyen bu insanlar, bugün öğlen saatlerinde de mağdur tiyatrosunu sahneye koydular." dendi.



MÜSLÜMANLARA YÖNELİK DEĞİL DEDİLER

Müslümanlara yönelik bir saldırının olmadığı belirtilen açıklamada "AKP’nin mezhepçi politikalarını ODTÜ’de ve diğer tüm üniversitelerde gerçekleştirmeye çalışan bir grup provokatörün engellenmesidir." ifadeleri yer aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.