Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Altın Kelebek Ödül töreninde yaptığı konuşma ile büyük tepki çeken gecenin sunucusu Okan Bayülgen Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

''KIRDIKLARIM VARSA ÖZÜR DİLERİM''

'Diriliş Ertuğrul' dizisine yaptığı yorumlarla gündeme gelen Okan Bayülgen, "“Bu benim esprili tutumum, konuşma tarzım. Bundan dolayı da kimse alınmaz. Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim” dedi.

TEPKİLERE YOL AÇMIŞTI

Okan Bayülgen'in,  halkın oylarıyla birinci seçilen Diriliş Ertuğrul dizisi ile dalga geçen bir konuşma yapması birçok çevreden tepki almasına yol açmıştı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan törene ilişkin yaptığı konuşmada "Benim torunlarım bile bırakamıyor. Tamamını izlemek yetmiyor bir de özetini izliyorlar. Ama onlar beyefendi izleyememiş fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlamasını beklemenin boş bir çaba olduğunu anlamamız gerekiyor" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Abdullah Güner 7 yıl önce

Okan Bayülgen denen şahsiyeti diriliş Ertuğrul dizisine karşı tutumundan dolayı şiddetle kınıyor, bu kişiye bu imkanı veren doğan grubunu bu kişiyle yollarını ayırmasını ve böyle insanlara imkan vermemesi için gerekli şeylerin yapılmasını istiyorum.

Avatar
Mustafa dülger 7 yıl önce

Okan bayülgeni, onun yakınlarıda oturan, gezdiği yürüdüğü yerlerde tanıyan ,yurdumun delikanlı,varanını ve bereden geldiğini bilen kıymetli yoldaşlarıma havale ediyorum....

Avatar
birgül 7 yıl önce

Zaten nerde gereksiz varsa doğan medya gurubunda birikmiş

Avatar
yakup 7 yıl önce

Onun gibi gerekmez birini neden çıkarırlarki insanları küçük gören birini neden gözümüzün önüne getiriyorlar.

Avatar
Sadullah kaplan 7 yıl önce

Bu okan denen tiravesti soyu nerden glmee

Avatar
eyyup 7 yıl önce

itin soyu