Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Oktay Usta işsizlik maaşı için başvuru yaptı!
Samanyolu Yayın Grubu'na ait 13 televizyon ve radyonun TÜRKSAT'tan çıkarılmasının ardından, işsiz kalan Oktay Usta İŞKUR'a işsizlik maaşı için başvuru bulundu.

Oktay Usta, TÜRKSAT kararının ardından canlı yayında ağlamış ve karara tepki göstermişti.

Samanyolu Yayın Grubu, TÜRKSAT'tan çıkarıldı. Kararın geçtiğimiz hafta uygulamaya konulmasının ardından bazı programlara da son verildi.

"PARALEL YAPIYA" İKİNCİ DARBE

Terör örgütü soruşturması kapsamında ardarda darbe yiyen cemaat, son olarak TÜRKSAT'tan da büyük bir darbe yemiş oldu. TÜRKSAT'ın bu kararı sonrası Samanyolu Yayın Grubu'na bağlı 13 televizyon ve radyo kanallarının da yayınları kesilmiş oldu.

OKTAY USTA DA İŞSİZ KALDI

Kararın uygulanmaya konulmasının ardından zor günler yaşayan yayın grubundan bazı çalışanların da işlerine son verildi. Canlı yayında karara tepki gösteren Oktay Usta, programının sona ermesinin ardından İŞKUR'a işsizlik başvurusunda bulundu.

"HAKKIMI KULLANDIM"

İŞKUR'a işsizlik maaşı için başvuru yaptığını söyleyen Oktay Usta, hiçbir şeyin garantisi yok diyerek şöyle konuştu;
"İŞKUR'a başvurumu yaptım. 2 senedir hiç aklımıza gelmeyen işler başımıza geliyor. Herkes ne oldum diye değil ne olacağım diye düşünmek zorunda. Benim düne kadar işsizlik sigortasına başvuracağım aklıma gelmezdi. Ama unutmayalım yarın ne olacağını sadece Allah bilir. Hiçbir şeyin garantisi yok. Mevkilerin, rütbelerin bir önemi yok. Bugün işçi hakkımı kullandım ve sadece bu anı yaşadım." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.