Öne Çıkanlar devlet bahçeli mhp bahçeli meclis ayakta alkışladı demirören

Onlarla fotoğraf çektirenlerin hepsi öldürüldü
Kandil'de elebaşılarıyla poz verip, fotoğraf çektiren onlarca PKK'lı terörist artık yaşamıyor. Etrafındakileri ölüme gönderen örgüt liderleri ise ölüm çarkını döndürmeye devam ediyor.
Terör örgütü PKK, yıllardır kandırarak veya kaçırarak dağa götürdüğü binlerce genci ölüme yolluyor. PKK'nın Kandil'deki üst düzey isimleri 'Cemal' kod adlı Murat Karayılan, 'Abbas' kod adlı Duran Kalkan ve 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin ile poz verip, fotoğraf çektiren onlarca terörist artık yaşamıyor. Irak'ın kuzeyindeki Kandil Dağı'nda bulunan kamplarda çekilen bu fotoğraflar eli kanlı örgütün yıllardır süren 'ölüm çarkını' gözler önüne seriyor.




HEPSİ ÖLDÜRÜLDÜ
Sabah'ın haberine göre, Kandil'in Batı cephesinde yer alan Kurtak, Bole, Levce, Zergele, Surede, Belekati ile Doğu cephesinde yer alan Berda Kaşu, Dolekoge, Asus, Kalatukan, Pirbela, Zap, Gare ve Metina kamplarında bulunan ve örgütün lider kadrosu ile poz veren teröristler örgüt tarafından tek tek ölüme gönderildi. Örgütün ölüm çarkı yıllardır işlerken, Karayılan, Duran Kalkan ve Fehman Hüseyin ise kendileri için oluşturdukları güvenlikli üst düzey barınaklarda sefa sürüyor. Başta Karayılan olmak üzere örgütün üst düzey isimleri, kandırarak veya kaçırarak dağa götürüp, ölüme yolladıkları gençlerin ailelerine ise methiye dolu mektuplar gönderiyor. Kanlı örgüt, mektupların bir çoğunda "Halkına derin bir sevgiyi yüreğinde büyüten arkadaşımız, gerilla saflarında yer aldığı süre içinde büyük bir bilinçle ve sevgiyle görevlerini başarıyla yapmış bir arkadaşımızdı. Kalbimizde yaşamaya devam edecek" yazıp, yıllardır sürdürdüğü ölüm çarkını döndürmeye devam ediyor. İşte PKK'nın Kandil'deki üst düzey isimleri Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Fehman Hüseyin ile poz veren ve örgüt tarafından ölüme gönderilen o teröristlerden bazıları:

GABAR'IN SORUMLUSUYDU
Fehman Hüseyin ile fotoğraf çektiren 'Gülhat' kod adlı Batmanlı Selma Kaya, 4 Aralık 2007'de TSK'nın Gabar dağına yönelik operasyonunda öldürüldü. Kadın terörist, PKK'nın sözde silahlı kanadı HPG'nin askeri konseyi ve kadın meclisi YJA STAR'in üyesiydi. Kaya, Gabar'da yaklaşık 40 kişilik terörist grubun sorumlusuydu.

BAHOZ'UN SAĞ KOLUYDU
Yine Fehman Hüseyin'le poz veren teröristlerden 'Rohani Avaşin' kod adlı Muş Vartolu Mütevver Çelik 25 Eylül 2008'de Siirt'teki çatışmada ölü ele geçirildi. Örgüte katıldıktan sonra gittiği Kandil'de örgüt yöneticilerinin gözdesi olan kadın terörist, Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in 3 yıl yakın korumalığını yapmış, sonra Siirt'e sözde grup komutanı olarak gönderilmişti.

MAVİ LİSTEDEYDİ
Murat Karayılan ile birlikte fotoğraf çektiren 'Azad Siser' kod adlı Ekrem Güney, 4 Mayıs 2016'da Diyarbakır'da öldürüldü. Aranan teröristler listesinde 1.5 milyon liralık "Mavi" listede bulunan Güney, sözde Orta Saha sorumlusu olarak 2014'te Türkiye'ye gönderildi.

AMANOS LİDERİ
Hatay Belen'de 1 Nisan 2016'da ölü olarak ele geçirilen 'Mazlum Palu' kod adlı İskender Doğruer, Amanos Dağları sorumlusuydu. HPG'nin de sözde askeri meclis üyesi olduğu belirlenen Doğruer örgütün önde gelen isimlerinden Duran Kalkan'ın en yakın adamlarından biriydi. 2005'ten bu güne Hatay kırsalında bulunan terörist 2006-2010 arasında Hatay'a terörist geçişlerini Suriye'den sağlayan isimdi.

GİZLEDİLER
Duran Kalkan'la poz veren Vanlı 'Delila Dilan' kod adlı Dilber Kayhan'ın ölümünü 2 yıl sonra açıklayan örgüt cenazesini ailesine vermedi. Küçük yaşta kaçırılarak Kandil'e götürülen Dilber Kayhan dağlarda odun toplamak, sığınak kazmak gibi işlerde yıllarca köle gibi çalıştırıldı.




Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.