Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Operasyona denk gelen bakan Müezzinoğlu'ymuş

Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi milli piyade tüfeğininin sırlarını satmak isterken yakalanmıştı. O sırada yemek yemek için bir Bakan içeri girmişti. O bakanın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu olduğu ortaya çıktı. İşte Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre operasyon sırasında yaşananlar...

HER ŞEY TAMAMKEN BAKAN GELİYOR

“Polisin adım adım izlediği Tanrıverdi, alıcı ile buluşma noktası olarak Eskişehir yolundaki bir lokantayı vermişti. Organize Şube polisleri lokantaya önceden gidip hazırlık yaptı. İşletme sahiplerine önceden bilgi verildi, dikkat çekilmemesi için de müşterilerin alınması ve hiçbir şey yokmuş gibi davranılması istendi. Tanrıverdi’nin projeleri satacağı işadamıyla oturacağı masa belirlendi, yan tarafındaki masaya ise 2’si kadın 4 polis, müşteri gibi oturup yemek söyledi. 

Suçüstü yapmak için hazırlanan plan istendiği gibi gidiyordu. Tanrıverdi de saat 18.30 gibi lokantaya gelerek işletmecilerin yönlendirmesiyle polisin oturduğu masanın yan tarafındaki masaya yönlendirildi. Operasyon için her şey tamamdı, sadece Tanrıverdi’nin projeleri verip para alırken suçüstü yapılması kalmıştı. Ancak tam bu hazırlıklar olurken beklenmedik bir durum yaşandı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun korumaları lokantaya gelip önceden önlem almak istedi. Zira Müezzinoğlu da akşam yemeğini o lokantada yemeye karar vermişti. 

HAYALİNDEKİ AKŞAM YEMEĞİNİ YİYEMEDİ

Operasyonu yapacak birim önce şaşkınlık yaşadı. Telsiz kulaklıklarını, sirenlerini saklamayan korumaların Tanrıverdi’yi ürkütmesi endişesiyle hemen B planına geçildi. Masadaki polislerden biri kalkarak, Müezzinoğlu’nun korumalarının yanına gitti. Operasyonu anlattı. Korumalar, bakanı lokantaya getiren ekibi uyardı. Bakan Müezzinoğlu hayalindeki akşam yemeğini yiyemedi, ama Türkiye’nin kritik askeri bilgilerini satan bir kamu görevlisi, tereyağından kıl çeker gibi yakalandı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.