Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

ORC'nin son seçim araştırması
Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık görevini bırakmasının ardından yerine Binali Yıldırım gelmişti. Kimi görüşe göre Binali Yıldırım döneminde AK Parti'nin oy oranı yükselecek, kimine göre ise düşecekti.

BİNALİ YILDIRIM SONRASI İLK ANKET

ORC araştırma Yıldırım'ın göreve gelmesinin ardından ilk seçim anketini yayınladı. Buna göre AK Parti'nin oylarında bir düşüş gözükmüyor, aksine iktidar partisi şu duruma göre yine tek başına iktidar olabiliyor.

İŞTE SON ANKET SONUÇLARI

Yüzde 53,5 oy alan AK Parti'yi yüzde 23,6'yla CHP'nin takip ettiği ankette MHP yüzde 12, HDP ise 6,9 oranında oy alıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet koc 8 yıl önce

Haber sayfaniz cok guzel. Sizlere kolayliklar basarilarinizin devamini temenni ederim

Avatar
mahmut demirkollllllu 8 yıl önce

hayret.hala hdp ye oy verecek şapşal insan varmı?artık hdp de pkk gibi kandırma aldatma baskı yapamaz.PKK nın siyası şarlatanlara aklı fikri izanı olan bir insan oy vermemelidir.oy veren millete devlata vede kürtlere zarar verir