Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Otobüste canlı bomba paniği! Vatandaş her Ortadoğuluyu terörist sanmaya başladı!
PKK VE IŞİD terörü derken vatandaşların paranoyası da tavan yaptı. Zonguldak'a giden otobüse Kocaeli Ankara otobanında bir Iraklı ailenin binmesiyle diğer yolcular şüphelendi. Ailedeki bireyleri basında fotoğrafları çıkan terör şüphelilerine benzeten yolcular hemen ihbarda bulundu. Bakın sonra neler oldu? 


Olay Kocaeli-Ankara otobanında meydana geldi. İddiaya göre Zonguldak'a giden özel bir firmaya ait yolcu otobüsüne Iraklı aileler bindi. Iraklı gençlerden bazılarını fotoğrafları yayınlanan canlı bombaya benzeten bir vatandaş durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolcu otobüsünü otobanda durdurarak müsait bir alana çekti.

YOLCULAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Otobüsün çekildiği alana çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şehirlerarası yolcu otobüsünde bulunan Iraklı yolcular polis tarafından aşağıya indirildi. Iraklı yolcuların ilk olarak üst aramaları yapılırken, bagajda bulunan çantaları da didik didik arandı. Polisin otobüsü durdurarak incelemesi üzerine Iraklı bazı yolcular şaşkına döndü. Polis aramanın ardından yolcuların pasaportları, kimlikleri ve yolcu biletlerini kontrol etti. Yapılan tüm kontrollerin ardından olayın yanlış anlaşılmadan olduğu anlaşıldı.

Otobüsün şoförü insanların üzerindeki terör paniğine dikkat çekti! Ne olduğunu anlamadık dedi. Iraklı aile ise kendilerini temize çıkaran polise teşekkür ettikten sonra yolculuklarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.