Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Özgecan Aslan'ın katilleri vuruldu Suphi Altındöken öldü
Özgecan Aslan'ın katilleri Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları Kürkçüler Cezaevi'nde silahla vuruldu. Ahmet Suphi Altındöken öldü, babanın ise ağır yaralı olduğu belirtildi.

Türkiye'de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi ve tedaviye alındı.

Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.




(Ahmet Suphi Altındöken)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan tatlıturk 8 yıl önce

herkesın katılı bulunuyor benım 14 yaşındakı yeyenımın katılı bulunamıyor oysa cınayet cok bıldık bır eyıtım merkezınde