Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Paçavra Sözcü ile FETÖ'nün bir bağlantısı daha!
Zaman gazetesine kayyım atanması sonrasında FETÖ, gazetenin eski yazarlarını Yeni Hayat isimli gazete çatısı altında bir araya getirmişti. Genel Yayın Yönetmenliğini Veysel Ayhan, Yazı İşleri Müdürlüğünü Turhan Bozkurt ve Mehmet Özdemir’in üstlendiği gazetenin yazar kadrosunda ise Ahmet Turan Alkan, Ahmet Kurucan, Süleyman Sargın, Abdullah Aymaz, Can Bahadır Yüce, Ali Ünal ve Hakan Şükür gibi isimler yer almıştı.
Bağlantıya bakın; FETÖ’nün korsan gazetesini Sözcü basıyor!
20 Nisan Çarşamba günü okurla buluşan gazetenin dikkat çeken yanı ise gazetenin basıldığı yer.
FETÖ’nün yeni gazetesi basım yerini künyesinde İstanbul ve İzmir’de Çağdaş Yayıncılık A.Ş. olarak gösteriliyor. Ankara ve Adana’da ise gazete Estetik Yayıncılık A.Ş. tesislerinde basılıyor.

İŞTE YENİ HAYAT GAZETESİNİN KÜNYESİ



Belki okuyanları şaşırtacak ama İstanbul ve İzmir’de de Ankara ve Adana’da Yeni Hayat gazetesini basan matbaalar Sözcü gazetesinin matbaası.
Sözcü gazetesi de grubun diğer gazeteleri Korkusuz da Çağdaş Yayıncılık A.Ş. ve Estetik A.Ş. tesislerinde basılıyor.





SÖZCÜ’NÜN SAHİBİ BURAK AKBAY
Sözcü grubunun AMK isimli bir spor gazetesi çıkardığı 2012 yılında “Çağdaş Yayıncılık” isimli şirketin sahibinin İstanbul Ticaret Odası kayıtlarna göre Sözcü’nün de sahibi olan Burak Akbay olduğu ortaya çıkmıştı.
Akbay’ın ayrıca sahibi olduğu şirketler arasında İlbas İleri Basın ve Yayın Endüstrisi A.Ş., Çağdaş Yayıncılık ve Ticaret A.Ş., Estetık Yayıncılık A.Ş., Estetik Havacılık ve Hava Taşımacılığı A.Ş., Estetik Itriyat ve Ticaret LTD. ŞTİ., Planet Sistem Dişli Kutuları ve Redüktör Ticaret LTD. ŞTİ. gibi şirketler de var.

Medya Gündem

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.