Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Paşa diye hitap edilen darbeci yakalandı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmek için operasyon düzenleyen darbeci teröristler, tek tek yakalanmaya başladı.

EN TEHLİKELİ FİRARİ

10 gündür kaçan Fethullahçı teröristlerin en tehlikelisinin Çiğli imamı  Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu olduğu belirtiliyordu.

PAŞA DİYORLARDI

Astsubay olmasına rağmen 'Paşa' diye hitap edilen Kuzu, beraberindeki darbeci teröristlerle birlikte menfezde yakalandı.

İLK SORGU MENFEZDE

Teröristlerin ilk sorgusu da menfezde yapıldı. Teröristler, ilk sorgunun ardından bindirildikleri otobüsle merkeze götürüldü.




 

10 HAİN ARANIYOR

Güvenlik güçleri, kaçak olan 10 darbeci hainin de yakalanması için bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALLAH'IN MÜCAHİDİ ERDOĞANIN ASKERİ 8 yıl önce

bu piçin yakalanmasına vAllahi çok sevindim. Bence bunu milletin önüne atın biraz çiğlerimiz soğusun. Elimizden kaçırdık dersiniz ne olacak ki. Hani onların bir çoğu darbe yaptıklarında haberimiz yok diyorlar ya. Sizinde elinizden kaçtığınızdan haberiniz olmaz. Bunu şaka mahiyetinde söylemiyorum vAllahi ciddiyim bu piç oğlu piçi milletin önüne atmanız şarttır.