Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Pelin Batu, Halk TV canlı yayınında Tuba Emlek'in canlı yayın konuğu oldu.

Sandık başına giden Türkiye'nin tercihi 'evet' olunca siyasi söylemlerine ara veren Batu, İstanbul kültürü üzerine değerlendirmelerde bulundu.

NEDEN BİZANS MÜZESİ YOK

Bizans'a uzun yıllar başkentlik yapan İstanbul'un aslında Konstantinopolis olduğunu ifade eden Pelin Batu, İstanbul'da neden Bizans müzesi olmadığını sorguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 7 yıl önce

bu kadin ZIR CAHIL tek bir ise yarar...

Avatar
Vadet 7 yıl önce

Pelin hanim gavur olmak için vatikani ya yunani Türkiyryr getirmek zorunda degilsin.sen vatikana git orda ne olursan ol zaten senin Türk oldugun ne malum eger bilet sikintin varsa arkandayim.

Avatar
seni 7 yıl önce

domaltirim

Avatar
Engin 7 yıl önce

Öyle bir müzede olmayacak,bir daha İstanbul Konstantinapolis de olmayacak ama çok istiyorsan gidip Atina da hürce yaşaya bilirsin tutmayalım lazımda değilsin,sen kimsin devşirme.

Avatar
Peline fenatlarim 7 yıl önce

Pelincim seni konstantinde atinaya dogu domaltip istanbuldaki bizans kiliselerin çanlarini boynuna asarim kör gözlu git dolaş her kilise adeta bir müze hepsi ayakta bu millet bir tuğlasina bile dokunmamiş hain satilmiş kari , 600 yil viyana kapilarina kadar hukum surduk git bak bakalim yunanda dikili taşin kalmişmi herseyi tarumar etmişler, senin gibi kara cahil satilmiş bizans istiyorsan yuru atinayaaaa taş arabasi bu millet senide postalayacak merak etme biraz sabret satilmis vatan haini artik insanlari kandiramazsin yürüüü.

Avatar
Bombastik 7 yıl önce

Amı olan konuşuyor amcık ağız. Git seni Bizanslı siksin.

Avatar
Bombastik 7 yıl önce

Amı olan konuşuyor amcık ağız. Git seni Bizanslı siksin.

Avatar
Bombastik 7 yıl önce

Amı olan konuşuyor amcık ağız. Git seni Bizanslı siksin.