Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

Perulu rektörden Erdoğan'a duygu dolu sözler!

 Perulu rektörün, Cumhurbaşkanı'na verilen fahri doktora ünvanının töreni sırasında kürsüde söylediği 'Allah sizi korusun Sayın Cumhurbaşkanım, beklenti, ümit ve inanç içindeyiz' sözleri dikkat çekti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Diploması takdim edildi.

'DÜNYADA EŞİNE RASTLANMAYAN BİR DURUM'

Tören sırasında konuşma yapan Perulu rektörün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri dikkat çekti. Türkiye'nin milyonlarca sığınmacıya ev sahipliği yaptığını bildiklerini ifade eden rektör, bunun dünyada eşine, benzerine rastlanmayan bir durum olduğunu vurguladı. 

'ALLAH SİZİ KORUSUN SAYIN CUMHURBAŞKANIM'

Rektörün ''Allah sizi korusun Sayın Cumhurbaşkanım, beklenti, ümit ve inanç içindeyiz, sizi hiçbir zaman unutmayacağız'' şeklindeki sözleri, dünyanın diğer ucundaki halkların bile Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışının en net kanıtlarından biri olarak yorumlandı. 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanPeru
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asilaz 8 yıl önce

Reiss sen Allahın bir lütfüsun.