Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Petrol ve doğalgaza son! Türk mucit çığır açtı...
Kayseri'de çok ilginç bir buluş, heyecana neden oldu. Elektrik-elektronik mühendisi olan kardeşi ile birlikte icadı ortaya çıkarmak için 4 yıldır uğraştıklarını söyleyen İsmail Arıcı, "Bu projemizi tamamlamak için 15 kişi bize yardım etti. Şu anda proje tamamıyla bitti. 

Bu projeyle doğalgazı petrolü tamamen tarihe gömüyoruz. Allah'ın izniyle bu yüzyılın bir buluşu olarak değerlendiriyoruz. Öyle basit bir konu değil. Tescil işlemleri, her şeyi bitti" dedi.

Arıcı, "Burada en büyük olayımız görmüş olduğunuz şanzıman, diferansiyel, motor, lityum pillerimiz, beynimiz ve beyinde birçok çıkışlarımız var. 

Navigasyon haritası, sinyal, lamba gibi. İcadımız kendi enerjisini kendi üretiyor. Dışarıdan elektrik de almaya gerek kalmıyor, ilk enerjiyi aküden alıyor ve ateşleme yapıyor, daha sonra hem enerji üretiyor hem de depoluyor. 

Bir süre sonra şarja takmanıza da gerek yok. 'Şarjım bitti prize takayım' olayımız da yok. Akünün enerjisini kullanan motor, çalıştığı sürece kendi enerjisini kendisi üretiyor" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 8 yıl önce

Allah razi olsun cokcok buyuk bulus aman sana korumalar tutulsun seni cok iyi bakilmalisin seni gozumuz gibi kollamak lazim

Avatar
dede 8 yıl önce

Sürünmeye yenip devirdim mümkün değil. ..açıkla göster. ..

Avatar
Osman 8 yıl önce

Bu ülke için iyi bir buluş inşAllah enkısa zamanda buldugun icadı faliyete geçirinizde şu petrole baglı oldugumuz cavurlardan bir an önce türkiyemizi kurtarırsınız inşAllah

Avatar
Muhammed Düdükçü 8 yıl önce

Petrol kralları yüksek miktarda para verip bu icadı alıp imha ederler bence... karamsar olmak istemiyorum ama eminim bunun devamı gelmez....

Avatar
Hansu 8 yıl önce

İşAllah olur Allah yardım eylesin

Avatar
Yeniaydin mehmet 8 yıl önce

Kurulmus bir düzene karşı savaş açacak kadar olduysak,alternatif enerji alanı coook.
Yaptırmazlar,demir kapı ardında susturdular.

Avatar
yüvrl 8 yıl önce

sonuç gorselı rsmı calısması yok mu ?

Avatar
Gezgin 8 yıl önce

Öyle kolay izin vermezler sadece büyük geliri petrol olan ülkeler var karanlık odaklar var yıllarca müslümanların kanı neden aktı sizce