Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Pınar Altuğ'dan referandum yorumu

Ünlüler arasında başlayan ve sosyal medya üzerinden Referandum'da kullanacakları oyun rengini belli ettikleri 'Evet- Hayır' kampanyasına ünlü sunucu Pınar Altuğ da katıldı.

"EVET" DİYENLERE KÖLE DEDİ

Twitter hesabından açıklama yapan Altuğ, 'Evet' diyeceklere "köle" gözüyle baktığını söyledi: "Siz hiç, efendisine hayır diyebilen köle gördünüz mü? O yüzden referandumun sonucu bellidir. Sonuç evet çıkacaktır"

Pınar Altuğ'dan referandum yorumu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gokhan karer 7 yıl önce

kocani aldatirken evet diyordun ama :D

Avatar
sinan 7 yıl önce

refarandumda kendinden 20 yaş genç çocuklarla evlenmek yasak demiyor öle bi madde yok seni kandırmışlar canım o yüzden rahat ol almıcaz sübyanı elinden :))

Avatar
Hasan korkmaz 7 yıl önce

ne yani Atatürke evet diyenler hain mi şimdi.halbuki o da partili cumhurbaşkanı idi.

Avatar
Mustafa mersinli 7 yıl önce

Sanirim kendi para babalarinin koleligine alisinca herkesi kendi saniyor

Avatar
Evet 7 yıl önce

Pınarcım şuanki kocan senin kölen galiba, paranla aldın onu. Küçücük çocuğu

Avatar
MariaM 7 yıl önce

Pinar abla! Siz dizi filmlerde paraya para demezken, millette coluk cocuk sizin hint kumasi misali dizilerinizi kole gibi izliyordu.
"evet" tin sonucu olarak siz kendinize izleyici kolesi bulamayacaksiniz...bu da iyi.

Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Altuğ köle senin gibiler biz evetciler hür irademizi kullanıyoruz bunun neresi kölelik anlamadım .sizlerin buna bile tahammülü yok yazıklar olsun sana ve seningibilere

Avatar
melisa 7 yıl önce

kölelikle ilgisi yok güvenle alakalı ben evet derken ülkemin selametini düşünüyorum evet diyorum sen ne düşünerek hayır diyorsun adi karı bide hakaret etmişsin köpek kendine bak pkk ya basamak olmaktan onu savunmaktan vazgeçemiyorsunuz hayır diyenler pkk nın bez parçalarıyla türk bayrağını yanyana getip dalgalandırdınız miting alanında bundan daha vahim ne olabilirki