Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

PKK'dan Beyazıt Öztürk ve Kanal D açıklaması!
PKK'nın dağ kadrosunda yer alan isimleden Muzaffer Ayata, Beyaz Şov ve Beyazıt Öztürk'ün özürüne ilişkin açıklama yaptı.


Cuma gecesi Kanal D'de yayınlanan Beyaz Şov'a Ayşe Öztürk ismiyle bağlanan sahte öğretmenin PKK propagandası yapması ile gündeme oturan programa ilişkin bir değerlendirme de PKK’dan geldi.


PKK’nın lider kadrosu arasında yer alan Muzaffer Ayata, Beyaz Şov'da yaşananların ardından yaptığı açıklamaları nedeniyle Beyaz’ı eleştirdi. Ayata, “Beyazıt ise kapitalist modernite yaşamında elde ettiği kariyeri ve imkanları kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekte, bir daha böyle bir şey yapmayacağını söylemektedir. Türkiye’de basının ve insanların kendisini nasıl sattığını bu olayla bir daha gördük” ifadelerini kullandı.


BEYAZIT ÖZTÜRK VE KANAL D...

PKK’nın Avrupa’daki yayınlarından Yeni Özgür Politika’ya yazan Ayata, “Kanal D ve Beyazıt Öztürk bir linç kampanyasından kurtulmak için vatan millet Sakarya nutukları atıyorlar. Nasıl devletten yana olduklarını ısrarla vurguluyorlar. Beyazıt da her cümlede babasının polis olduğunu söyleyip nasıl devletten yana olduğunu anlatıyor da anlatıyor” derken devamında şunları yazdı:

“İşte Türkiye’deki basın da, kişilikler de böyledir. Özel savaş Türkiye’de her şeyi kirletmiştir. Doğan grubu AKP hükümetinin mali saldırısına uğramamak için yalvar yakar olmuş durumda. Beyazıt ise kapitalist modernite yaşamında elde ettiği kariyeri ve imkanları kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekte, bir daha böyle bir şey yapmayacağını söylemektedir. Türkiye’de basının ve insanların kendisini nasıl sattığını bu olayla bir daha gördük.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadrite 8 yıl önce

Sizler ne yapmaya çalışıyorsunuz. .Bu vatan bu ülke bizim. .Babası polis olan birisi neden gururla soyleyemesin bunu. ..bizim askerimiz polisimiz başımizin tacı. ..Bu vatan topraklarını bölmeye çalışanlara lanet olsun. ...

Avatar
Tc 8 yıl önce

Ayşe çelik yalnız o ogretmen musvettesinin ismi

Avatar
Sado 8 yıl önce

Bacınızı sikeyim terörist piçler

Avatar
izo 8 yıl önce

Bu dünyada kahveler bitmez,kahbe demek gizli satmaktır,ülkesini satmaktır,herhangi birini satmaktır,alçaklıktır,devletimizin karşısında düşman yoktur hain vardır,PKK bir hain ve kahbedir ,nerede olduğu belli değildir,belli olsa zaten kökünü kurulacağı, kaçakların......

Avatar
Serdar 8 yıl önce

Terör orgutune her kim destek oluyorsa Rabbim soyunu kurutsun ve helak eylesin...

Avatar
S. Kara 8 yıl önce

PKK kadar şerefsizi bu kainatta görülmedi.
Polis çocuğu olduğu içinmi hedef aldınız Beyazıt Öztürk'ü
Siz kendinizi kurnaz zannediyorsunuz da Türk milleti sizin gibileri iyi tanıyor artık

Avatar
Yorumcu 8 yıl önce

Pkk kahpedir

Avatar
Yorumcu 8 yıl önce

Pkk. Sivil halka saldırarak derecede tükenmiştir... insanlıklan uzak kahpe yiginidir