Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

PKK Diyarbakır'daki patlamanın suçunu köylülere attı
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ne bağlı Sarıkamış Köyü Dürümlü Mezrası'nda 4 kişinin öldüğü, 23 kişinin yaralandığı ve 12 kişinin kaybolduğu patlamayla ilgili terör örgütü PKK'nın açıklamasında, kamyondaki 15 ton patlayıcının köylülerin yoğun ateş açması sonucu infilak ettiği iddia etti.

"KÖYLÜLER ATEŞ AÇMASAYDI PATLAMAZDI" DEDİLER
PKK'ya yakın internet sitelerinde patlamanın, örgütün 15 ton patlayıcıyı bir yerden bir yere naklederken meydana geldiği kaydedildi. Köylülerin araca yoğun ateş açması sonucu patlamanın gerçekleştiği kaydedildi.

KATLİAMIN SORUMLULUĞUNU KÖYLÜLERE ATMAYA ÇALIŞTILAR



Terör örgütü PKK bu açıklamasıyla, kamuoyunda nefret uyandıran katliamın sorumluluğunu, patlamada can veren ve daha büyük bir felaketi önleyen köylülere atmaya çalıştı.

"KÖYLÜLER ENGELLEMEYE ÇALIŞTI"
PKK, kamyonu kullanan kişinin 'patlayıcı yüklü kamyonu bir yerden başka bir yere taşıma görevini' icra ettiğini savundu. 
Açıklamanın sonunda "Ancak bu olayda sorumluluğun, araca mermi sıkanlara ait olduğunun halkımız tarafından bilinmesini istiyoruz" denildi.

TERÖRİSTLERİN HEDEFİ JANDARMA KOMUTANLIĞI'YDI, KÖYLÜLER ENGEL OLDU
Askeri yetkililerden alınan bilgiye göre, teröristlerin hedefi, Elazığ yolu üzerindeki Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı'ydı.
Teröristler köy yollarını kullanarak sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek isterken, köylüler buna engel oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.