Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

PKK'lı Hain Altına Kaçırdı!

Güvenlik güçleri, kanlı terör örgütünü bitirmek için harekete geçti. Komandolar ile Özel Harekat polisleri, Doğu ve Güneydoğu'da hainlere geçit vermedi. İyice köşeye sıkışan hainler ise büyük şehirleri hedef almaya kalktı.


DOMUZ AVINA GİDEN KÖYLÜLER YAKALADI

Ancak kanlı bir plan daha yarım kaldı. Olay, önceki gün saat 15.00 sıralarında İstanbul'da, Beykoz Dereseki Köyü Maslak Yokuşu mevkiinde yaşandı. M.B. ile arkadaşı, domuz avından döndükleri sırada hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi gördü. Korkudan altına kaçıran teröristin sorgusu devam ediyor.

AV TÜFEĞİ İLE KORKUTTULAR, ALTINA KAÇIRDI

Köylüler, elinde akü, kablo demeti ve orak, üzerinde de bir sırt çantası ve tabanca bulunan teröriste av tüfeğini doğrulttu. Bu sırada M.B., hemen köy muhtarını ve polisi aradı. Olay yerine giden muhtar ve köylüler T.A. adlı teröristi etkisiz hale getirdi. Polise teslim edilen T.A. gözaltına alındı. Kanlı eylem planlayan PKK'lı hain korkudan altına kaçırdı.

KOMANDOLARIN EĞİTİM KAMPINI HEDEF ALMIŞTI

Van nüfusuna kayıtlı, Marmara Üniversitesi Zihinsel Engelliler Bölümü öğrencisi T.A.'nın SAS komandolarının Riva'daki eğitim kampını hedef aldığı, her gün 08.00 ve 17.00 saatlerinde kullanılan güzergahta bombalı eylem planladığı ortaya çıktı.

TERÖRİST YOLA KABLO DÖŞEDİ

Bölgede detaylı inceleme yapan polis, yol kenarında bir çukur buldu. Teröristin çukurun yanından yokuşa doğru çıkan küçük su yoluna kablo döşediği ve çalılıklar arasında kendisine gözetleme noktası hazırladığı saptandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.