Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

PKK'lı teröristbaşı Karasu Kürtleri tehdit etti!
Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen operasyonlar kapsamında,Diyarbakır'ın Sur ilçesi teröristlerden temizlendi.

SUR YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Ancak teröristlerin askerlere ve polislere kurduğu hain bombalı tuzaklar nedeniyle Sur ilçesi adeta enkaza dönüştü. Halkın mağduriyetini gidermek için çıkarılan kamulaştırma kararıyla Sur'un yeniden inşası için dev bir adım atıldı.
Hain terör örgütünün sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu ise, verdiği son demeçte, Sur'un yeniden inşaasına karşı harekete geçeceklerini açıkladı.

KÜRTLERİ TEHDİT ETTİ



Teröristbaşı, "Sur'a giren müteahhit ve işçiler hedefimizdir. Orada çalışan Kürtler kendilerini sivil görmesinler, öyle sivil olunmaz. 'Ben sivilim, işsiz kaldım çalışıyorum' demek olmaz, orada çalışamazsın." diyerek Kürt vatandaşlara tehditler savurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.