Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

PKK'lı teröristler pes etti!

Asker, jandarma ve polis timleri arasında uyumlu bir çalışma ile başlatılan Sur operasyonu meyvelerini vermeye başladı. Operasyonun başladığı ilk günlerde dağdan inen 300 PKK'lı terörist sayısının, 240'ının etkisiz hale getirilmesiyle 60'a kadar indiği ortaya çıktı.

2 RUS VE 7 ALMAN TEKNİK DESTEK VERİYOR

Operasyonu yürüten komutanların yaptığı açıklamaya göre Sur'daki PKK'lı teröristlere 2 Rus ve 7 Alman tarafından teknik ve taktik destek sağlanıyor.

KÖŞEYE SIKIŞAN TERÖRİSTLER KORİDOR İSTEDİ

Sur’da köşeye sıkışan PKK’lı teröristlerin “Koridor açın çıkalım” talebi, güvenlik güçlerince kabul edilmedi.

"YA TESLİM OLACAKSINIZ YA DA ÖLECEKSİNİZ"

Di­yar­ba­kır Sur’da so­ka­ğa çık­ma ya­sa­ğı ve ça­tış­ma­lar kış şart­la­rı­na rağ­men sü­rü­yor. Can der­di­ne dü­şen ha­in­ler, gü­ven­lik bi­rim­le­ri­ne “Ko­ri­dor açın çı­ka­lı­m” tek­li­fi yap­tı. An­cak “Ya tes­lim ola­cak­sı­nız ya da öle­cek­si­ni­z” de­ni­le­rek, teröristlerin ta­le­bi reddedil­di.

Kaynak : Bugün 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

işte almanya işte rusya sanki biz bilmiyoruz kimin kime yardım ettiğini