Öne Çıkanlar esed chp komplohaber devlet bahçeli Almanya

PKK'nın tuzakladığı 150 kilogramlık bomba imha edildi

Mardin'in merkez Artuklu İlçesi'nin Yalım Mahallesi karayolu üzerinde Saruhan Cami yakınlarında bir çöp poşeti gören vatandaşlar, şüphelenerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, çevre güvenliği alarak karayolunu ulaşıma kapattı. Poşet üzerinde yapılan incelemede içinde bomba olduğunu belirlendi. Bölgeye frekans karıştırıcı jammerli araçlar sevk edilerek, karayoluna çıkan tüm ara sokaklara da kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

İtfaiye ve ambulansların da sevk edildiği yol üzerindeki patlayıcı uzmanlar tarafından yerinde fünye ile patlatılarak imha edildi. Şiddetli patlama kent merkezinden de duyulurken, çevrede bulunan ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Polis yetkililer, tuzaklanan bombanın yaklaşık 150 kilogram olduğunu, olası bir faciadan dönüldüğünü söyledi. Polis, karayolunda başka patlayıcı bulunup bulunmadığı konusunda araştırmasını sürdürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.