Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

PKK'nın üst düzey yönetimine büyük darbe

Örgütün ele geçirilen haritalarında, sanık ifadelerinde, örgüt içi yazışmalardan yola çıkılarak PKK’nın Diyarbakır'daki yönetici kadrosuna büyük darbe vuruldu.

Diyarbakır'da sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren 16 PKK'lı teröristten 9’u ölü 2’si sağ ele geçirildi. Mazlum kod adlı İsa Oran Sur’da, Reber kod adlı Ahmet Gökalp Lice kırsalında, Azat Farkin kod adlı Nevzat Gündüz, Delil Rızgar kod adlı Mesut Seviktek Sur’da, Hebun kod adlı terörist, Çiyager  kod adlı Cihat Türkan, afad, Piling kod adlı Mahmut Oruç,  Delil kod adlı Erkan Burakmak Sur’da, Hemgin, Ali kod adlı Muhammed Emin Erol Sur’da Zagros kod adlı Şükrü Can çatışmalarda öldürüldü.

Enver Dönmez ve Zehra Epli isimli teröristler ise sağ yakalandılar. Soreş Dersim Cevahir kod adlı Cahit Dayan, Zerdeşt kod adlı Remzi Avcı, Alişer kod adlı Mehmet Korkmaz, Farkin kod adlı Hakan Üzünlü isimli teröristler ise tüm bölgede güvenlik güçleri tarafından aranıyor

Not: Yukarıdaki fotoğraftaki kırmızı olarak belirtilmiş olanlar öldürüldü, yeşil olarak belirtilmiş olanlar ise sağ olarak yakalandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.