Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

PKK Nusaybin'de camiye saldırdı
Mardin Valiliği tarafından 14 Mart tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından teröristlerin temizlenmesi, barikatların kaldırılması ve hendeklerin kapatılmasına yönelik asker ile polis tarafından başlatılan operasyonlar devam ediyor. 

SON SALDIRI NUSAYBİN'DEKİ CAMİYE

Teröristlerin son saldırısında Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde bulunan bir cami kullanılmaz hale geldi. Caminin duvarları, kapı ve pencereleri büyük hasar aldı. Caminin uğradığı saldırı sonrasında hasar görmesi duyarlı vatandaşlarında tepkisini çekti.

324 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda 6 bölücü terör örgütü mensubunun öldürülüdüğü belirtildi. Operasyonda öldürülen toplam terörist sayısının ise 324 olduğu açıklandı. Operasyonlarda 10 el yapımı patlayıcı imha edilirken, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı ise 750...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.