Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri fenerbahçe konyaspor son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı

PKK panikte! İşte yeni hedefleri...

TSK'nın başlattığı süpürme operasyonları devam ederken büyük kayıp veren PKK toparlanmanın yolunu arıyor.
PKK’ya Şırnak Cizre, Silopi, Mardin Nusaybin ve Diyarbakır Sur’da güvenlik güçlerinin vurduğu ağır darbe sonrasında örgüt içerisinde büyük panik başladı.

3 BİNİN ÜZERİNDE PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Operasyonlarda yurtiçi ve yurtdışında 3 binin üzerinde terörist öldürüldü. Birçok terörist ise yaralı veya eyleme giderken güvenlik güçlerince yakalandı. Bu ağır darbe PKK’yı paniğe soktu. Bu nedenle 14 Aralık’ta PKK-KCK yöneticileri bir toplantı yaptı.

ÖRGÜTTEN KAÇMAK İSTİYORLAR

Akşam’ın ulaştığı rapora göre; örgüte katılım nerdeyse hiç yok. PKK’nın yeni hedefinde ise Alevi gençler var. PKK’nın tehditle dağa çıkardığı gençlerin yaşanan zaiyatın ardından örgütten kaçmak için her yolu denedikleri ve birçok PKK’lının intihar yolunu seçtiği ortaya çıktı. Raporda sağlık sorunlarının ve aile özleminin başladığına da dikkat çekiliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.