Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

PKK sevici Erk Acarer'den skandal paylaşım!
PKK'nın Gazetesi Birgün yazarı Erk Acarer twitter hesabından açık açık katliam çağrısı yaptı. Birgün'ün sabıkalı yazarı Erk Acarer "Antep'i Rakka'ya çevirmek yetmediyse, Antakya'yı Halep yaparız" paylaşımında bulundu...

İşte Erk Acarer'in yaptığı o paylaşım;



PKK'NIN SABIKALI GAZETECİSİ

Geçtiğimiz aylarda Çağlayan Adliyesi'nde görülen Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı casusluk davasının duruşması öncesindebir grup gazeteci soru sordukları gerekçesiyle saldırıya uğramıştı. Birgün gazetesi yazarı Erk Acarer'in, gazeteciler arasında bulunan SABAH muhabiri Dilek Yaman'a yumruk sallarken görüntüleri de güvenlik kameralarına yansımıştı.

DOKTORA YUMRUK VE TEKME



Yaman'a yaptığı saldırı Erk Acarer'in ilk vukuatı değildi. Geçmişte de bir doktoru yumrukladığı gerekçesiyle yargılanıp ceza aldığı ortaya çıktı. Erk Acarer'in mahkum olduğu yumruklu saldırı olayının 2009 yılında şişli Etfal Hastanesi'nde yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre, 14 Ağustos 2009 günü burun kanaması şikayeti ile gece saatlerinde annesini Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldıran Acarer, nöbetçi doktor ile tartıştı ve doktor Hüseyin Sabuncu'ya yumruk ve tekme ile vurdu.

'SENİ SÜRÜNDÜRÜRÜM' TEHDİDİ





Doktorun şikayetçi olması üzerine hakkında Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "yaralama"suçundan iddianame düzenlendi. İddianamede Erk Acarer'in tarafların muayene ile ilgili tartıştıkları, şüphelinin duruma sinirlenerek tekme ve yumruk vurmak suretiyle doktoru basit derecede kasten yaraladığı ileri sürüldü.

Şişli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Acarer'in, darp ettiği doktoru "Ben gazeteciyim, seni sürdüreceğim" diye tehdit ettiği de iddia edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
etn 7 yıl önce

bıyıklarından tavana asın